Markten


Wij zijn deelnemer aan onderstaande markten en activiteiten:

Zaterdag 14 september 2019
Bedum, Mooi Bedum. Markt en meer. uitgebreide informatie volgt.
Zaterdag 12 oktober 2019
Groningen, Dag van de Groninger Geschiedenis, Groninger archieven, Cascadeplein. 11:00-17:00 uur Toegang gratis! Informatieve dag met allerlei activiteiten voor groot en klein. Kijk hier voor het uitgebreide programma!
Zaterdag 2 november 2019
Grootegast, Druk met Taal, Museumplein, Legolaan 1c, 10:00 - 17:00 uur. Leuk evenemtent dat is gericht op streektaal. Er zullen uitgevers zijn en auteurs van boeken in streektaal. (Gronings, Drents en Fries) Wij nemen op deze dag ook alleen boeken mee in / over streektaal. Dit is natuurlijk ook een reden om eens de musea te bezoeken daar samen in 1 pand gevestigd zijn. Kijk hier voor meer informatie.
Zondag 3 november 2019
Veendam, Regionaal Historische boekenmarkt, Veenkoloniaal Museum, 13:00 - 17:00 uur. Op deze dag zullen meerdere boekhandelaren staan met boeken over de regioanale geschiedenis. Wij kunnen niet alle boeken over Groningen meenenem naar de markt. Als u iets op onze website heeft gezien dat u graag wilt inzien / kopen, kunnen we dat geheel vrijblijbend voor u meenemen.
Zaterdag 16 en zondag 17 november 2019
Warffum, Winterfair, Op Roakeldaishal. Beide dagen is de overdekte fair van 13.00 - 17.30 uur. Gezellige fair met diverse kramen en een binnenterras waar u kunt genieten van een hapje en een drankje. Gratis entree.
Zaterdag 12 en zondag 13 september 2020.
Usquert, Monumetnaal Usquert. Beide dagen van 11:00 - 17:00 uur. Door het hele dorp zijn mensen die hun mooie monumentale huizen (gedeeltelijk) open stellen voor publiek. In de meeste huizen is iets te zien en/of te beluisteren. Zo stallen wij een gedeelte van onze collectie uit op Kerkstraat 8. U bent van harte welkom. Meer informatie over Monumentaal Usquert kunt u hier lezen.

Afhankelijk van het weer kunt u ons woensdag's op de Vismarkt te Groningen aantreffen. Onze kraam daar heeft een algemene voorraad.        

Vanzelfsprekend kopen wij ook in op de markten. Door u gewenste boeken kunnen, geheel vrijblijvend, door ons worden meegenomen.
Het is echter raadzaam om hierover eerst contact met ons op te nemen.